• Sangaften

  Vi underholder gerne med sang og musik, men vi holder mest af at spille til fællessang. Jo flere, der synger med, jo bedre. Vi har et stort udvalg af sangark med 6 -8 sange på hvert - ofte med forskellige temaer. Vi uddeler et sangark ad gangen, og samler dem ind igen efter brug, hvorefter vi uddeler et nyt. Vi opfylder gerne så vidt muligt specielle sangønsker.

  http://sangaften.duovisti.dk/

 • Sangaften

  Her er det en arrangør skrev efter en sangaften:
  De veloplagte spillemænd sang og spillede til et varierede repertoire. Vi startede med ”Husmandssangen” hvor vi sang om længslen til både hakken, skovlen og spaden, som førte os til ”Når forårssolen kommer” før vi fortsatte med ”Det er i dag et vejr”, solskin vel at mærke. ”Se når den første knop” sprang ud, førte os til ”For alle de små blomster”, så kunne vi ”Se det summer af sol over engen” før ”Jeg plukker fløjlsgræs” blev fulgt op ”Solskin kan man altid finde”. Det var bare et af tre ark med velvalgte sange, der blev ledsaget af udfoldelser på banjo, violin og harmonika, ind imellem fik vi også et par livlige spillemandsnumre.
  Det var bare et af tre ark med velvalgte sange, der blev ledsaget af udfoldelser på banjo, violin og harmonika, ind imellem fik vi også et par livlige spillemandsnumre. Alt i alt havde vi en fornøjelig aften.

 • Danseinstruktion

  På gammeldags akustiske instrumenter (harmonika og banjo/violin) spiller vi op til og instruerer i lette kredsdanse,
  hvor alle kan være med og bliver rystet sammen på festlig, folkelig og fornøjelig vis.
  Vi spiller også gerne til mere ustruktureret pardans, til høstfest, julefest og til almindelig folkedans.

  Billedeerne her er fra en konfirmation, hvor vi instruerede i lette kredsdanse.

  http://danseinstruktion.duovisti.dk/